jueves, 14 de enero de 2016

Tenemos fecha!!! Viernes 19 de Febrero



El metro arribarà a l'aeroport del Prat el 19 de febrer

Entrarà en servei en vigílies del Mobile World Congress

A partir del 19 de febrer es podrà arribar a l'aeroport del Prat amb metro. El tram de la línia L9 que unirà l'estació de Zona Universitària amb la Terminal 1 entrarà en servei en vigílies del Mobile World Congress, que es farà entre el 22 i 25 de febrer.

Es calcula que el tram, de gairebé 20 quilòmetres, que passa per Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i el Prat de Llobregat, l'utilitzaran anualment uns 30 milions de passatgers.

Font: http://www.ccma.cat/324/el-metro-arribara-a-laeroport-del-prat-el-19-de-febrer/noticia/2707476/

6 comentarios:

Magda Planelles i Serra dijo...

Espero que no es trigui gaire a acabar les estacions que falten.

Unknown dijo...

Como por ejemplo las de la L10 por Ps. Z. Franca que se deberían terminar.

KEPLER23BCN dijo...

Tramo Zona Franca, posiblemente se abra en 2017

Anónimo dijo...

Això és un nyap. Una línia de metro a un aeroport ha de ser ràpida, i no totes aquestes voltes que fa. Jo no l'hi veig la utilitat, encara sortirà a compte agafar la Renfe, en la qual hi arribes amb T-10, i després el llançadora (gratuït). De fet qui agafarà el metro per anar a la T2? Algun veí del Prat i para de comptar.

Anónimo dijo...

hagués estat millor allargar la línia 2 des del passeig de gràcia fins l'aeroport. Aquesta línia 9, sino connecta amb el centre de Barcelona no val per res.

Magda Planelles i Serra dijo...

És molt important que la línia arribi fins a Sarrià i que conecti amb l'estació dels Ferrocarrils i se'n pugui beneficiar tota la gent del Vallès